Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017 Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς

Χορηγοί

 • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Το kariera.gr είναι το Νο1 site ευρέσεως εργασίας στην Ελλάδα, με πάνω από 500.000 επισκέπτες / μήνα. Ιδρύθηκε πριν από 20 χρόνια, το 1996 και από το 2007 είναι μέλος του Careerbuilder( Νο1 site ευρέσεως εργασίας στην Αμερική.) Στο kariera.gr παρέχουμε υπηρεσίες όπως: Hiring Solutions, Τεχνολογία Recruiting και Συμβουλευτική. Ως μέλος του μεγαλύτερου παγκοσμίως ηγέτη στις Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού, στο kariera.gr ενδυναμώνουμε την απασχόληση και βοηθάμε τους επαγγελματίες να στοχεύσουν, προσελκύσουν και να κρατήσουν ότι πιο πολύτιμο: τους ανθρώπους τους. Με προηγμένη τεχνολογία, ανάλυση δεδομένων, ένα ευρύ κύκλο συνεργατών και ένα εξαιρετικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, καταφέρνουμε να φέρουμε τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση. Συνδυάζουμε τον ταχέως εξελισσόμενο χαρακτήρα και τις ευκαιρίες που προσφέρει μία διεθνής online εταιρία, με το φιλικό κλίμα, την ομαδικότητα και την ευελιξία, που διαθέτει ένα «πρώην» ελληνικό startup. Είμαστε μια easy to do business with εταιρία με πάθος, τόλμη και ευελιξία.

 • ΧΟΡΗΓΟΙ

Η Dynargie είναι μια εταιρία συμβούλων και εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα συμπεριφοράς και νοοτροπίας. Ιδρύθηκε το 1982 στην Ελβετία, και ξεκίνησε την παρουσία της στην Ελλάδα το 1998. Σήμερα έχει παρουσία σε 13 χώρες. Ένας από τους τομείς εξειδίκευσής μας είναι η Καινοτομία. Στόχος μας είναι η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών εφαρμογής του Design Thinking σε διάφορες αποστολές Καινοτομίας, καθώς και η υποστήριξη των οργανισμών στο να αναπτύξουν εσωτερικά τις απαιτούμενες δεξιότητες και τα εργαλεία του Design Thinking.

Η INTERAMERICAN κάνει τη ζωή μας ασφαλέστερη και καλύτερη.

 • Ιδρύθηκε το 1969 και για περισσότερα από 45 χρόνια πρωταγωνιστεί στην ελληνική αγορά
 • Αποτελεί μέλος της ACHMEA, ενός κορυφαίου ευρωπαϊκού ομίλου.
 • Το όνομά της είναι ταυτόσημο με την ιδέα της ιδιωτικής ασφάλισης στη χώρα μας
 • Δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης, στη Ζωή, την Υγεία, στην προστασία της περιουσίας, στις
 • υπηρεσίες βοήθειας και στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας
 • Διαθέτει σήμερα πάνω από 1.000.000 πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις
 • Αποτελεί τη μοναδική ασφαλιστική εταιρία η οποία διαθέτει ιδιόκτητες και σύγχρονες υποδομές στους τομείς Υγείας (Aθηναϊκή Mediclinic , Πολυϊατρείο Medifirst ) και Βοηθείας (οχήματα οδικής βοήθειας, ασθενοφόρα, κ.λπ.)
 • Έχει δημιουργήσει πολλαπλούς και σύγχρονους τρόπους πρόσβασης και εξυπηρέτησης των συνεργατών και των πελατών της
 • Δημιούργησε την Anytime, την 1η Direct ασφάλιση, φέρνοντας μία νέα αντίληψη για την ασφάλιση στην Ελλάδα
 • Το δίκτυο των ασφαλιστικών συμβούλων της είναι εξαιρετικά έμπειρο και καταρτισμένο,
 • Η Εταιρία έχει διακριθεί ως κορυφαία Ασφαλιστική Εταιρία στην Ελλάδα, από το διεθνούς κύρους περιοδικό “World Finance”

Η ManpowerGroup®, η κορυφαία διεθνώς εταιρία παροχής λύσεων ανθρώπινου δυναμικού, βοηθά τους οργανισμούς να εξελίσσονται και να ξεχωρίζουν σε έναν κόσμο που αλλάζει γρήγορα παρέχοντας υπηρεσίες όπως η εύρεση, η αξιολόγηση, η ανάπτυξη και η διαχείριση ταλέντων. Αναπτύσσουμε καινοτόμες λύσεις για πάνω από 400.000 πελάτες και συνδέουμε περισσότερα από 3 εκατομμύρια ανθρώπους σε ουσιαστικές θέσεις εργασίας από ένα ευρύ φάσμα κλάδων και δεξιοτήτων. Η εξειδικευμένη οικογένεια των “brands” μας - Manpower®, Experis®, Right Management® και ManpowerGroup® Solutions - δημιουργεί ουσιαστική αξία για τους υποψηφίους και πελάτες σε 80 χώρες εδώ και 70 χρόνια. Το 2018, η ManpowerGroup βραβεύτηκε ως “World’s Most Ethical Companies” για 8η συνεχή χρονιά και αναδείχτηκε ως “Fortune’s Most Admired Companies”, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως την πιο αξιόπιστη και αξιόλογη εταιρία στον κλάδο.
Δείτε πώς η ManpowerGroup ενδυναμώνει το μέλλον της εργασίας: www.manpowergroup.com

Ο όμιλος ManpowerGroup στην Ελλάδα
Στην Ελλάδα, ο όμιλος ManpowerGroup ιδρύθηκε το 1998. Μέσα από το δίκτυο 3 υποκαταστημάτων στην Αττική, Θεσσαλονίκη και Κύπρο εντοπίζουμε, αξιολογούμε, αναπτύσσουμε και διαχειριζόμαστε ταλέντα σε όλο το φάσμα βασικών κλάδων της οικονομίας. Πιστοποιημένη σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2008, στους τομείς εύρεσης και επιλογής προσωπικού καθώς και υπηρεσιών προσωρινής απασχόλησης σε όλο το δίκτυο των υποκαταστημάτων της.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ManpowerGroup Ελλάδας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.manpowergroup.gr

H StudySmart σε συνεργασία με την ICAP People Solutions προσφέρουν για 4η συνεχόμενη χρονιά στα στελέχη του Ανθρώπινου Δυναμικού την δυνατότητα απόκτησης του επαγγελματικού τίτλου SHRM. Ο επαγγελματικός τίτλος SHRM, ενισχύει και πιστοποιεί τη γνώση, τις δεξιότητες και την κριτική σκέψη των Στελεχών του Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς παρέχεται από το SHRM το μεγαλύτερο σώμα HR παγκοσμίως.

Η Workloud είναι θυγατρική εταιρεία της αμερικανικής ScheduleSoft με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο τομέα του Workforce Management. Στο ραγδαία εξελισσόμενο αυτό τομέα, διαμορφώνει πρωταγωνιστικό ρόλο αναπτύσσοντας πρώτη στην Ελλάδα εφαρμογές σε αμιγώς cloud περιβάλλον. Οι εφαρμογές είναι σχεδιασμένες και διαθέσιμες με το πιο σύγχρονο μοντέλο SaaS. Οι λύσεις που προσφέρει εξασφαλίζουν μεγιστοποίηση κέρδους, εξοικονόμηση πόρων και εκμετάλλευση της πληροφορίας για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων.

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
AON

H Being Essential προσφέρει διαφοροποιημένες & υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές λύσεις για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού επιχειρήσεων & οργανισμών σε:

 • Διοίκηση – Ηγεσία
 • Πωλήσεις – Εξυπηρέτηση Πελατών
 • Προσωπική Ανάπτυξη
 • Οικονομικά για μη Οικονομικούς

Με 80% πιστότητα πελατών και 94% ικανοποίηση από τους κύκλους προγραμμάτων της, η εταιρία αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση για τη βελτίωση της απόδοσης και αύξηση της ανταγωνιστικότητάς των ανθρώπων σας.

Η Benefit βρίσκεται στο πλευρό των επιχειρήσεων τις τελευταίες δύο δεκαετίες παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις ξένες γλώσσες και στην μετάφραση. Η επιτυχία της έγκειται κυρίως στην ομάδα συνεργατών, με υψηλή ακαδημαϊκή κατάρτιση και μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό, την υλοποίηση και το συντονισμό τόσο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων όσο και την παροχή υπηρεσιών μετάφρασης και επιμέλειας κειμένων.

Το Bloode είναι ένα μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στοχεύει στην αύξηση του ποσοστού εθελοντών αιμοδοτών. Μέσα από το bloode.org επιτυγχάνεται η σύνδεση εθελοντών με έκτακτες ανάγκες για αίμα στα νοσοκομεία, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούνται εθελοντικές αιμοδοσίες και προγράμματα εκπαίδευσης των πολιτών σε οργανισμούς, εταιρείες και δημόσιους χώρους.

Η πρωτοποριακή πλατφόρμα FlexLearn σας προσφέρει ολοκληρωμένες και έξυπνες λύσεις ανάπτυξης και πιστοποίησης προσωπικού, ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Cloud-based, talent management oriented και με έμφαση στο gamification και το engagement, το FlexLearn απογειώνει την επιχείρησή σας με τα εργαλεία recruitment, training, assessment, certification, reporting και communication.

Η Leadership Coaching παρέχει workshops και coaching services υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών, εισάγοντας νέες μεθόδους στην Ελλάδα και την Κύπρο. Οι Εισηγητές των workshops και οι Coaches είναι με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο, και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται έχουν αναπτυχθεί από οργανισμούς όπως το CTI και το CRR Global, ηγέτες στην εκπαίδευση coaching παγκοσμίως, και εξαιρετικά δημοφιλή μεταξύ των τμημάτων HR μεγάλων εταιριών στον διεθνή επιχειρηματικό κόσμο παγκοσμίως.

Ξεκινώντας τα So Easy ποντάραμε σε ένα στοίχημα: όλοι οι σπουδαστές μας να έχουν την άνεση της επικοινωνίας της μητρικής τους γλώσσας σε περισσότερες νέες δικές τους γλώσσες. Και αυτό το στοίχημα κερδίζουμε μαζί τους καθημερινά μέσα στα 25 χρόνια της παρουσίας μας. Και αυτό το στοίχημα δεν είναι άπιαστο γιατί έχουμε τα κατάλληλα όπλα, τα So Easy όπλα.

Η Treasure Lab Ltd. εξειδικεύεται στο business coaching & σε προγράμματα διοίκησης ομάδας για managers. Από τους πρωτοπόρους στο coaching, έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες managers στο να γίνουν managers/coaches, από το 2004. Τα προγράμματα της Treasure Lab είναι πρακτικά, περιέχουν εργαλεία για άμεση χρήση, έχουν βήματα και φέρνουν απτά αποτελέσματα. Πρόσφατα, απέκτησε τη διεθνή διαπίστευση του Institute of Leadership & Management (ilm) για το πρόγραμμα Τreasures for Managers. Πελάτες ενδεικτικά: ΒΙC, Eurobank FPS, Intralot, Lafarge, Παπαστράτος-PMI, Roche, TITAN, Toyota κ.α.

Στην εταιρία Visible, συνδυάζουμε την ολιστική μας προσέγγιση με την πολύ καλή γνώση της εγχώριας και διεθνούς αγοράς και προσφέρουμε πρωτοπόρες εκπαιδευτικές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε εταιρείας. Τα προγράμματα μας, βασίζονται στη μεθοδολογία της βιωματικής εκπαίδευσης και των διαδραστικών workshops, με εξειδίκευση στην ανάπτυξη: συμβουλευτικών Πωλήσεων και Customer Service, διοικητικών δεξιοτήτων, προσωπικής ανάπτυξης καθώς και Teambuilding μέσω των προγραμμάτων μας Live & Learn.

H WorkWell Corporate Wellness, είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα αποκλειστικά εστιασμένη στην Παροχή Συμβουλών Εταιρικής Ευεξίας. Εφαρμόζοντας μια 360° προσέγγιση, με υπηρεσίες onsite που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα σωματικών και διατροφικών αναγκών, έχουνε ήδη βελτιώσει την καθημερινότητα 5.000 στελεχών, and counting! Εάν εστιάζετε λοιπόν στο engagement των ανθρώπων σας και πιστεύετε στην βελτίωση της απόδοσης αυτών, ενισχύοντας την σωματική αλλά και ψυχική τους υγεία, τότε μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία και ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε!

Στην "ΕΥ ΖΗΝ Greece" από το 1991 δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των εταιρικών Ταξιδιών και Εκδηλώσεων. Στόχος μας είναι να μεταμορφώνουμε οποιαδήποτε εταιρική σας δραστηριότητα σε μια αποτελεσματική και πραγματικά αξέχαστη βιωματική εμπειρία! Προσφέρουμε δημιουργικές ιδέες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στη διοργάνωση: Ταξιδιών Κινήτρου, Συνεδρίων, Εκδηλώσεων, Ομαδικών Δραστηριοτήτων.

 • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΠΑ είναι το μοναδικό Πρόγραμμα στο αντικείμενό του, που προσφέρεται από Ελληνικό Πανεπιστήμιο. Σκοπός του Προγράμματος είναι η ανάπτυξη στελεχών ικανών να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις σύγχρονες προκλήσεις που συνδέονται με τους ανθρώπους στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς.
Πληροφορίες http://hrm.aueb.gr

 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

 • ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) δημιουργήθηκε το 1989 και σήμερα αριθμεί 300 περίπου μέλη. Το ΕΙΜΑΔ λειτουργεί και κινητοποιείται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ΕΕΔΕ για την ανάπτυξη, διάδοση και εφαρμογή της επιστήμης και των πρακτικών, μεθόδων και τεχνικών της Διοίκησης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, την αναβάθμιση του ρόλου του στη διοίκηση της επιχείρησης, καθώς και στην προώθηση, προβολή και διάδοση των αρχών του για την ενίσχυση και βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Λήδα Πλατή, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 271), fax: 210 6617 778, e-mail: lplati@boussias.com

 • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΙ
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
AON
 • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
 • ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ