Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017 Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς

Χορηγοί

 • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Το kariera.gr είναι το μεγαλύτερο website για την εργασία στην Ελλάδα. Διαρκείς έρευνες για τη νέα γενιά, προηγμένη τεχνολογία, ανάλυση δεδομένων για την αγορά εργασίας, διαρκώς εξελισσόμενες υπηρεσίες και ένας ευρύς, εξειδικευμένος κύκλος στρατηγικών συνεργασιών χαρακτηρίζουν το όραμά μας στην πράξη. Στόχος είναι πάντα ένας: «ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση». Το kariera.gr ιδρύθηκε πριν από 20 χρόνια, το 1996 και από το 2007 είναι μέλος του CareerBuilder. Ως μέλος του μεγαλύτερου, παγκοσμίως, ηγέτη στις Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού και με πάνω από 500.000 επισκέπτες τον μήνα, το kariera.gr είναι leader στην αγορά ανεύρεσης εργασίας. Συνέδρια, εκδηλώσεις, εκδόσεις, συνέργειες και έρευνες επιτελούν το σπουδαίο έργο της σύνδεσης των νέων –φοιτητών και μη- με την αγορά εργασίας σε πολλαπλά επίπεδα με συνεχή πληροφόρηση και αποτελεσματικές κινήσεις. Ενδυναμώνουμε την απασχόληση και βοηθάμε οργανισμούς να στοχεύσουν, να προσελκύσουν και να κρατήσουν ό,τι πιο πολύτιμο: τους ανθρώπους τους. Συνδυάζουμε τον, ταχέως, εξελισσόμενο χαρακτήρα και τις ευκαιρίες που προσφέρει μία διεθνής online εταιρία, με το φιλικό κλίμα, την ομαδικότητα και την ευελιξία, που διαθέτει ένα «πρώην» ελληνικό start-up. Είμαστε μια easy to do business with εταιρεία με πάθος, τόλμη και ευελιξία. «We are our people» είναι το moto μας όπως και κάθε ανθρωποκεντρική μας προσπάθεια για να αναδείξουμε οποιαδήποτε ευκαιρία απασχόλησης και να ενδυναμώσουμε τους νέους της χώρας μας με τις δεξιότητες που χρειάζονται.
Website: www.kariera.gr
Young Graduate Portal: www.careerguide.gr
Coding School Initiative: http://devs.kariera.gr

 • ΧΟΡΗΓΟΙ

Η Dynargie είναι μια εταιρία συμβούλων και εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα συμπεριφοράς και νοοτροπίας. Ιδρύθηκε το 1982 στην Ελβετία, και ξεκίνησε την παρουσία της στην Ελλάδα το 1998. Σήμερα έχει παρουσία σε 11 χώρες. Ένας από τους τομείς εξειδίκευσής μας είναι η Καινοτομία. Στόχος μας είναι η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών εφαρμογής του Design Thinking σε διάφορες αποστολές Καινοτομίας, καθώς και η υποστήριξη των οργανισμών στο να αναπτύξουν εσωτερικά τις απαιτούμενες δεξιότητες και τα εργαλεία του Design Thinking.

Η INTERAMERICAN κάνει τη ζωή μας ασφαλέστερη και καλύτερη.

 • Ιδρύθηκε το 1969 και για περισσότερα από 45 χρόνια πρωταγωνιστεί στην ελληνική αγορά
 • Αποτελεί μέλος της ACHMEA, ενός κορυφαίου ευρωπαϊκού ομίλου.
 • Το όνομά της είναι ταυτόσημο με την ιδέα της ιδιωτικής ασφάλισης στη χώρα μας
 • Δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης, στη Ζωή, την Υγεία, στην προστασία της περιουσίας, στις
 • υπηρεσίες βοήθειας και στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας
 • Διαθέτει σήμερα πάνω από 1.000.000 πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις
 • Αποτελεί τη μοναδική ασφαλιστική εταιρία η οποία διαθέτει ιδιόκτητες και σύγχρονες υποδομές στους τομείς Υγείας (Aθηναϊκή Mediclinic , Πολυϊατρείο Medifirst ) και Βοηθείας (οχήματα οδικής βοήθειας, ασθενοφόρα, κ.λπ.)
 • Έχει δημιουργήσει πολλαπλούς και σύγχρονους τρόπους πρόσβασης και εξυπηρέτησης των συνεργατών και των πελατών της
 • Δημιούργησε την Anytime, την 1η Direct ασφάλιση, φέρνοντας μία νέα αντίληψη για την ασφάλιση στην Ελλάδα
 • Το δίκτυο των ασφαλιστικών συμβούλων της είναι εξαιρετικά έμπειρο και καταρτισμένο,
 • Η Εταιρία έχει διακριθεί ως κορυφαία Ασφαλιστική Εταιρία στην Ελλάδα, από το διεθνούς κύρους περιοδικό “World Finance”

H ManpowerGroup™ (NYSE:MAN) αποτελεί την κορυφαία διεθνώς εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού για σχεδόν 70 χρόνια. Τα εξειδικευμένα μας στελέχη συνδέουν πάνω από 600.000 ανθρώπους με αξιοπρεπείς και δημιουργικές θέσεις απασχόλησης καθημερινά, από ένα ευρύ φάσμα κλάδων και δεξιοτήτων. Μέσα από τα τέσσερα “brands” της ManpowerGroup - Experis™, Manpower™, ManpowerGroup™ Solutions, και Right Management™, βοηθάμε πάνω από 400.000 πελάτες σε 80 χώρες να βρουν το κατάλληλο ταλέντο, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις εύρεσης, διαχείρισης και ανάπτυξης ταλέντου. Η ManpowerGroup βραβεύτηκε ως “World’s Most Ethical Companies” για 7η συνεχή χρονιά το 2017, ενώ παράλληλα αναδείχτηκε ως “Fortune’s Most Admired Companies”, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως την πιο αξιόπιστη και αξιόλογη εταιρεία στον κλάδο.

H StudySmart σε συνεργασία με την ICAP People Solutions προσφέρουν για 4η συνεχόμενη χρονιά στα στελέχη του Ανθρώπινου Δυναμικού την δυνατότητα απόκτησης του επαγγελματικού τίτλου SHRM. Ο επαγγελματικός τίτλος SHRM, ενισχύει και πιστοποιεί τη γνώση, τις δεξιότητες και την κριτική σκέψη των Στελεχών του Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς παρέχεται από το SHRM το μεγαλύτερο σώμα HR παγκοσμίως.

Η Workloud είναι θυγατρική εταιρεία της αμερικανικής ScheduleSoft με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο τομέα του Workforce Management. Στο ραγδαία εξελισσόμενο αυτό τομέα, διαμορφώνει πρωταγωνιστικό ρόλο αναπτύσσοντας πρώτη στην Ελλάδα εφαρμογές σε αμιγώς cloud περιβάλλον. Οι εφαρμογές είναι σχεδιασμένες και διαθέσιμες με το πιο σύγχρονο μοντέλο SaaS. Οι λύσεις που προσφέρει εξασφαλίζουν μεγιστοποίηση κέρδους, εξοικονόμηση πόρων και εκμετάλλευση της πληροφορίας για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων.

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
AON

Η Aon Hewitt, θυγατρική της Aon, δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως σε ότι αφορά συμβουλευτικές υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού. Πιο συγκεκριμένα, εξειδικεύεται σε θέματα Διαχείρισης Ταλέντων & Απόδοσης, Ηγεσίας & Ανάπτυξης, Αμοιβών & Παροχών και Οργανωτικών Αλλαγών. Επιπλέον, παρέχει υπηρεσίες σε θέματα διαχείρισης κινδύνων, μεσιτείας ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων και αναλογιστικών υπηρεσιών.»

H Being Essential προσφέρει διαφοροποιημένες & υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές λύσεις για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού επιχειρήσεων & οργανισμών σε:

 • Διοίκηση – Ηγεσία
 • Πωλήσεις – Εξυπηρέτηση Πελατών
 • Προσωπική Ανάπτυξη
 • Οικονομικά για μη Οικονομικούς

Με 80% πιστότητα πελατών και 94% ικανοποίηση από τους κύκλους προγραμμάτων της, η εταιρία αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση για τη βελτίωση της απόδοσης και αύξηση της ανταγωνιστικότητάς των ανθρώπων σας.

Η Benefit βρίσκεται στο πλευρό των επιχειρήσεων τις τελευταίες δύο δεκαετίες παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στις ξένες γλώσσες και στην μετάφραση. Η επιτυχία της έγκειται κυρίως στην ομάδα συνεργατών, με υψηλή ακαδημαϊκή κατάρτιση και μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό, την υλοποίηση και το συντονισμό τόσο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων όσο και την παροχή υπηρεσιών μετάφρασης και επιμέλειας κειμένων.

Το Bloode είναι ένα μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στοχεύει στην αύξηση του ποσοστού εθελοντών αιμοδοτών. Μέσα από το bloode.org επιτυγχάνεται η σύνδεση εθελοντών με έκτακτες ανάγκες για αίμα στα νοσοκομεία, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούνται εθελοντικές αιμοδοσίες και προγράμματα εκπαίδευσης των πολιτών σε οργανισμούς, εταιρείες και δημόσιους χώρους.

Η πρωτοποριακή πλατφόρμα FlexLearn σας προσφέρει ολοκληρωμένες και έξυπνες λύσεις ανάπτυξης και πιστοποίησης προσωπικού, ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Cloud-based, talent management oriented και με έμφαση στο gamification και το engagement, το FlexLearn απογειώνει την επιχείρησή σας με τα εργαλεία recruitment, training, assessment, certification, reporting και communication.

Η Leadership Coaching παρέχει workshops και coaching services υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών, εισάγοντας νέες μεθόδους στην Ελλάδα και την Κύπρο. Οι Εισηγητές των workshops και οι Coaches είναι με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο, και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται έχουν αναπτυχθεί από οργανισμούς όπως το CTI και το CRR Global, ηγέτες στην εκπαίδευση coaching παγκοσμίως, και εξαιρετικά δημοφιλή μεταξύ των τμημάτων HR μεγάλων εταιριών στον διεθνή επιχειρηματικό κόσμο παγκοσμίως.

Ξεκινώντας τα So Easy ποντάραμε σε ένα στοίχημα: όλοι οι σπουδαστές μας να έχουν την άνεση της επικοινωνίας της μητρικής τους γλώσσας σε περισσότερες νέες δικές τους γλώσσες. Και αυτό το στοίχημα κερδίζουμε μαζί τους καθημερινά μέσα στα 25 χρόνια της παρουσίας μας. Και αυτό το στοίχημα δεν είναι άπιαστο γιατί έχουμε τα κατάλληλα όπλα, τα So Easy όπλα.

Η Treasure Lab Ltd. εξειδικεύεται στο business coaching & σε προγράμματα διοίκησης ομάδας για managers. Από τους πρωτοπόρους στο coaching, έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες managers στο να γίνουν managers/coaches, από το 2004. Τα προγράμματα της Treasure Lab είναι πρακτικά, περιέχουν εργαλεία για άμεση χρήση, έχουν βήματα και φέρνουν απτά αποτελέσματα. Πρόσφατα, απέκτησε τη διεθνή διαπίστευση του Institute of Leadership & Management (ilm) για το πρόγραμμα Τreasures for Managers. Πελάτες ενδεικτικά: ΒΙC, Eurobank FPS, Intralot, Lafarge, Παπαστράτος-PMI, Roche, TITAN, Toyota κ.α.

Στην εταιρία Visible, συνδυάζουμε την ολιστική μας προσέγγιση με την πολύ καλή γνώση της εγχώριας και διεθνούς αγοράς και προσφέρουμε πρωτοπόρες εκπαιδευτικές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε εταιρείας. Τα προγράμματα μας, βασίζονται στη μεθοδολογία της βιωματικής εκπαίδευσης και των διαδραστικών workshops, με εξειδίκευση στην ανάπτυξη: συμβουλευτικών Πωλήσεων και Customer Service, διοικητικών δεξιοτήτων, προσωπικής ανάπτυξης καθώς και Teambuilding μέσω των προγραμμάτων μας Live & Learn.

H WorkWell Corporate Wellness, είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα αποκλειστικά εστιασμένη στην Παροχή Συμβουλών Εταιρικής Ευεξίας. Εφαρμόζοντας μια 360° προσέγγιση, με υπηρεσίες onsite που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα σωματικών και διατροφικών αναγκών, έχουνε ήδη βελτιώσει την καθημερινότητα 5.000 στελεχών, and counting! Εάν εστιάζετε λοιπόν στο engagement των ανθρώπων σας και πιστεύετε στην βελτίωση της απόδοσης αυτών, ενισχύοντας την σωματική αλλά και ψυχική τους υγεία, τότε μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία και ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε!

Η ΔΕΠΑ είναι η εταιρεία που εισήγαγε το φυσικό αέριο στο ενεργειακό ισοζύγιο της Ελλάδας. Η ΔΕΠΑ σήμερα είναι ένας δυναμικός όμιλος εταιρειών, με σημαντική συμβολή στην οικονομία της χώρας, ο οποίος περιλαμβάνει τρεις εταιρείες υπεύθυνες για τη διανομή του φυσικού αερίου σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας (ΕΠΑ) και την εταιρεία, η οποία είναι αρμόδια για τη διαχείριση του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ).

Στην "ΕΥ ΖΗΝ Greece" από το 1991 δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των εταιρικών Ταξιδιών και Εκδηλώσεων. Στόχος μας είναι να μεταμορφώνουμε οποιαδήποτε εταιρική σας δραστηριότητα σε μια αποτελεσματική και πραγματικά αξέχαστη βιωματική εμπειρία! Προσφέρουμε δημιουργικές ιδέες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στη διοργάνωση: Ταξιδιών Κινήτρου, Συνεδρίων, Εκδηλώσεων, Ομαδικών Δραστηριοτήτων.

 • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΠΑ είναι το μοναδικό Πρόγραμμα στο αντικείμενό του, που προσφέρεται από Ελληνικό Πανεπιστήμιο. Σκοπός του Προγράμματος είναι η ανάπτυξη στελεχών ικανών να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις σύγχρονες προκλήσεις που συνδέονται με τους ανθρώπους στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς.
Πληροφορίες http://hrm.aueb.gr

 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

 • ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) δημιουργήθηκε το 1989 και σήμερα αριθμεί 300 περίπου μέλη. Το ΕΙΜΑΔ λειτουργεί και κινητοποιείται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ΕΕΔΕ για την ανάπτυξη, διάδοση και εφαρμογή της επιστήμης και των πρακτικών, μεθόδων και τεχνικών της Διοίκησης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, την αναβάθμιση του ρόλου του στη διοίκηση της επιχείρησης, καθώς και στην προώθηση, προβολή και διάδοση των αρχών του για την ενίσχυση και βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Λήδα Πλατή, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 271), fax: 210 6617 778, e-mail: lplati@boussias.com

 • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΙ
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
AON
 • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR
 • ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ